Pangea

Minden, ami földtudomány

Pangea blogtalálkozó

2015. november 18. 20:16 - Tranquillius

Most, hogy célegyenesébe érkezett a Pillantás az országra játékunk, gondoltuk méltó módon szeretnénk átadni a legjobb megfejtőknek járó díjakat, hiszen a blog szerzői közül sem sokan tudtak volna hasonló lelkesedéssel ennyire jó megfejtéseket beküldeni. A díjátadót szeretnénk összekötni a blog második születésnapjával, hiszen valamikor a régmúltban, egészen pontosan 2013. december 7-én délben jelent meg az első bejegyzésünk. A szép évforduló idén hétfőre esik, ezért munka, egyetem, szakkör, gyúrás vagy éppen más elfoglaltság után December 7-én este hatkor találkoznánk egy budapesti helyszínen. Helyszínre vonatkozó javaslatokat szívesen fogadunk!

sun_wiki.jpg

Hogy megfelelő méretű helyet tudjunk foglalni, arra kérnénk minden érdeklődőt, hogy ha szívesen velünk tartana küldjön egy levelet a blogon is megtalálható pangea.geography@gmail.com címre, november 23-án hétfő este nyolcig. Ha valaki még nem tud ennyire előre tervezni, de szívesen csatlakozna az is írjon! Ezután lesz két hetünk kiválasztani egy megfelelő méretű vendéglátóipari egységet. Ha valaki nagyon messziről küldött be megfejtéseket a játékra és nem tud jelen lenni a díjátadón postán fogja megkapni a nyereményt, melyeket a helyes megfejtésekkel együtt december másodikán teszünk közzé. 

FRISSÍTÉS! Találkozzunk a Szlovák sörözőben Dec. 7-én 18:00-kor, Budapesten a Nyugatinál. Budapest, Bihari János u. 17,1055

FB esemény: https://www.facebook.com/events/585288451624746/

Mindenkit szeretettel várunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pangea.blog.hu/api/trackback/id/tr48089736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása