Pangea

Minden, ami földtudomány

Pangea blogtalálkozó

2017. november 28. 21:19 - Tranquillius

Lassan négy éve lesz, hogy a legelső bejegyzés megszületett Xavérról és útjára indult a Pangea blog. Ez idő alatt 15 centiméterrel került közelebb az európai kontinens Afrikához, megszületett 285 bejegyzés (a holnapival együtt) 13 szerzőnktől, kaptunk egy Juhari Zsuzsanna-díjat, amit nem győzünk elégszer megköszönni, benne voltunk a 10 legjobb magyar tudományos blog között az azóta megszűnt Goldenblog versenyen, az Index pedig rendszeresen szemléz bennünket, amit ugyancsak nem lehet elégszer megköszönni nekik!

Az utóbbi egy évben voltak olvasott bejegyzéseink, mint pl. idén a Niagara vízesésről szóló, és voltak vevésbé olvasottak, mint például a nem túl közkedvelt geológiai eszmefuttatásaink. Voltak olyan írások, amelyek számunkra érthetetlen módon szélsőséges kommenteket kaptak, mint pl. a Csanád vármegye feltámasztásáról szóló, és előfordultak általunk érdekesnek vélt, de semmi visszhangot nem keltő cikkek is. 

pangea21.jpg

Kedves jelenlegi és leendő szerzők, kitartó olvasók, megrögzött kommentelők és mindenki aki segített nekünk az elmúlt négy évben, szeretettel látunk benneteket egy közös születésnapi sörözésre december 7-én 18 órától Budapesten a One Beer sörözőben. Cím: József körút 63., Budapest, 1085, 47.488673, 19.070353.

Két állandó szerzőnk biztosan ott lesz!

Hogy megfelelő méretű asztalt tudjunk foglalni, arra kérnénk minden érdeklődőt, hogy ha szívesen velünk tartana (és nincs jelen a facebookon) küldjön egy levelet a pangea.geography[@]gmail.com címre, december 3-án vasárnap este nyolcig.

Facebook esemény itt található: https://www.facebook.com/events/895170017309273/

Mindenkit szeretettel várunk!

2 komment
Címkék: blogtalálkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://pangea.blog.hu/api/trackback/id/tr4513402131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása